Φωτογραφίες Κέας

Σε αυτές τις σελίδες θα δημοσιεύουμε ενδιαφέρουσες φωτογραφίες από τη Τζιά ταξινομημένες κατά ενότητες. Οι φωτογραφίες εμφανίζονται σε Γκαλερί αυτόματα (slide-show) ενώ πατώντας τα αντίστοιχα κουμπιά (pause, βελάκια δεξιά-αριστερά) επιλέγετε τον μη αυτόματο τρόπο παρουσίασης.

Ξεκινάμε τις πρώτες ενότητες με ένα αφιέρωμα στις Εκκλησιές, Σήμαντρα, Εικονοστάσια του νησιού, συνεχίζουμε με τις Καθοικιές, βρύσες, τους Φάρους της Κέας , για να σταθούμε στα κτίρια Βιομηχανικής Αρχιτεκτονικής Κέας που παραμένουν στα «αζήτητα»…

Μια σημαντική ενότητα αφορά τα  Αρέσει/Δεν Αρέσει που ελπίζουμε να αξιολογηθεί σαν μια συνεισφορά ευαισθητοποίησης για τον τόπο και σιγά-σιγά να εμπλουτίζεται διαχρονικά μαζί με την ενεργή συμμετοχή των αναγνωστών μας.

Καλοκαίρι 2015: Πραγματοποιήθηκε έκθεση των 16 φωτογραφιών που συμμετείχαν στον “1° Διαγωνισμό Φωτογραφίας ΣΦΚ 2015» με τίτλο «Η Κέα που Αγαπάμε». Το άλμπουμ με κλικ ΕΔΩ!

Σε περίπτωση που κάποιος φίλος του ΣΦΚ θα ήθελε να μας παραχωρήσει κάποια ενδιαφέρουσα φωτογραφία για το νησί, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσει μαζί μας μέσω e-mail στο info@sfkeas.gr


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: