Καλωσήλθατε στο νέο SFKeas.gr!

Σας καλωσορίζουμε στο νέο μας διαδικτυακό τόπο που αντικαθιστά το sfk.gr και έχει σκοπό να κρατά ενήμερα τα μέλη του Συλλόγου Φίλων Κέας και κάθε ενδιαφερόμενο για τις δραστηριότητες, εκδηλώσεις, προτάσεις, συνεργασίες, ή και αντιρρήσεις για τα τεκταινόμενα στο όμορφο κοντινό Κυκλαδονήσι της Κέας ή Τζιάς.

Η επιλογή του περιβάλλοντος ιστολογίου σαν πλατφόρμα ανάπτυξης της ιστοσελίδας του ΣΦΚ, επιτρέπει ένα εύκολο τρόπο διαδραστικής επικοινωνίας μεταξύ μας, εφ’ όσον κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί εκτός από την ανάγνωση/ενημέρωση να συμμετέχει ενεργά σχολιάζοντας το περιεχόμενο που παρουσιάζεται και φυσικά να επικοινωνεί μαζί μας καταθέτοντας προτάσεις και εποικοδομητικές απόψεις.

Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου υποστηρίζει τις αρχές διαφάνειας και επιθυμεί την ενεργότερη συμμετοχή τόσο των μελών του ΣΦΚ αλλά και της τοπικής κοινωνίας και κάθε φίλου του νησιού μας. Η σύγχρονη πλατφόρμα μας θα διευκολύνει την επίτευξη αυτών των επιθυμιών. Προσδοκούμε την ανταπόκριση των επισκεπτών της ιστοσελίδας μας ενώ κάθε παρατήρηση ή υπόδειξή σας θα λαμβάνεται σοβαρά υπ’ όψη σε μια προσπάθεια συνεχούς βελτίωσης του περιεχομένου και του τρόπου ενημέρωσης σας.

Photo by Steve Ellis

Δημοσιεύτηκε από τον Byron E. Riginos

https:/'/www.facebook.com/riginos https://twitter.com/briginos http://www.flickr.com/byron.riginos https://www.instagram.com/byronr/ https://byronriginos.com/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: