Πρακτικά Συνεδρίασης Δ.Σ. 22-3-2010

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΑΡ.___/10 ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΚΕΑΣ

Στην Αθήνα σήμερα την 22 Μαρτίου 2010, ημέρα Δευτέρα και ώρα 1 3:00 μ.μ. συνήλθαν σε συνεδρίαση τα   μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων Κέας.

Παρόντες: Γεωργία Μπλιάτσου, Θανάσης Ζούλιας, Πέπη Τσικλητήρα, Βασίλης Καραμαργιός, Βύρων Ε. Ρηγινός,  Γιάννης Σπανδωνής και  Ελένη Σπυροπούλου.

  1. Αποφασίσθηκε η αναβολή της εκδήλωσης της 2-4-2010 για την 24 -4- 2010, όπου μεταξύ άλλων θα συζητηθούν τα προβλήματα διαβίωσης των οικιστών του νησιού.
  2. Αποφασίσθηκε  συνάντηση με τον Δήμαρχο την Μεγάλη Παρασκευή ή το Μεγάλο Σάββατο με θέμα την αμοιβαία ενημέρωση, μεταξύ άλλων,  για το «2ο Μουσικό Διήμερο 2010», τις παραλίες, τα μαγαζιά στο Βουρκάρι, το Χωροταξικό , την γιορτή παραμυθιών και την Αγία Μαρίνα.
  3. Αποφασίσθηκε να σταλεί επιστολή σε όλες τις Τράπεζες που έχουν υποκαταστήματα στο νησί για την διεκδίκηση οικονομικής ενίσχυσης- χορηγίας για το «2ο Μουσικό Διήμερο 2010». Η Πρόεδρος διευκρίνισε ότι το κόστος των 5.000 ευρώ δεν περιλαμβάνει την ηλεκτρολογική εγκατάσταση ποσού περίπου 2.000 ευρώ, την οποία πέρυσι είχε διαθέσει ο Δήμος, πράγμα που θα επιδιώξουμε και φέτος. Πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσης είναι η 23η και 24η Ιουλίου 2010.
  4. Αποφασίσθηκε η κατοχύρωση του domaine name <www.sfkeas.gr> και η αποστολή εξωδίκου στον πρώην Αντιπρόεδρο κ. Β. Τσατσαράγκο  ζητώντας όπως απαλειφθεί όλου του περιεχομένου που εμφανίζει η παλαιά ιστοσελίδα www. sfk.gr
  5. Όσο αφορά το πρόγραμμα δράσεων του ΣΦΚ για το 2010, συζητήθηκε η πραγματοποίηση ημερίδας με θέμα την αρχιτεκτονική και πολεοδομική κληρονομιά του νησιού, η προβολή της ταινίας Πικρό Χιόνι, ο καθαρισμός των παραλιών  και η πραγματοποίηση εκδήλωσης για την οικονομική κρίση. Το πλήρες «Πρόγραμμα Δράσεων ΣΦΚ 2010» αφού επεξεργαστεί αναλυτικότερα θα παρουσιαστεί  προς τα μέλη (και εγγράφως) κατά την εκδήλωση ενημέρωσης της 24ης Απριλίου.
  6. Αποφασίσθηκε η συγκέντρωση υλικού για την οικονομία στην κατανάλωση νερού και την κομποστοποίηση με σκοπό  ο Σύλλογος να εκδώσει σχετικό έντυπο.
  7. Αποφασίσθηκε η συμμετοχή του Συλλόγου στα ιδρυτικά μέλη του Ναυτικού Μουσείου Κέας-ΝΜΚ.
  8. Η Γενική Γραμματέας ανέλαβε να παρουσιάσει σχέδιο καταστατικού στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ.
  9. Έγινε δεκτή η αίτηση του Ιωάννη Ζερβού α και η εγγραφή του στο μητρώο των μελών του Συλλόγου.

ΤΑ ΜΕΛΗ

Δημοσιεύτηκε από τον Byron E. Riginos

https:/'/www.facebook.com/riginos https://twitter.com/briginos http://www.flickr.com/byron.riginos https://www.instagram.com/byronr/ https://byronriginos.com/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: