Εκδήλωση ΣΦΚ Σάββατο 24/4/10 ώρα 12:00 μ.μ.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 12:00 μ.μ. ΑΝΤΙ ΓΙΑ 18:00!

Ο Σύλλογος Φίλων Κέας διοργανώνει ανοικτή εκδήλωση το Σάββατο 24 Απριλίου 2010 και ώρα 12:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο «Στυλ. Ρέστης» (Κορησσία) που ευγενώς παραχωρεί ο Δήμος Κέας.

Η εκδήλωση μας έχει δύο σκέλη:

  • Την απονομή βραβείων
  • Την ενημέρωση των Μελών και φίλων του ΣΦΚ για το πρόγραμμα δράσεων του 2010

Απονομή Βραβείων

Βραβεία θα απονεμηθούν «τιμής ένεκεν» στους:

  • Κύριο Γιάννη Ευγενικό, Πρόεδρο του Σωματείου Φίλων Εμαγέ Κέας για την συνολική του προσφορά σχετικά με τη διάσωση της πολιτιστικής κληρονομιάς, της ιστορίας και των αντικειμένων-μηχανημάτων της μοναδικής βιομηχανικής εγκατάστασης του εργοστασίου «Εμαγέ Κέας». Το βραβείο θα απονείμει ο Δήμαρχος Κέας κ. Νικόλαος Δεμένεγας.
  • Δεσποινίδα Ισμήνη Βουτσινά, αριστεύουσα μαθήτρια Γυμνασίου Κέας για την εξαιρετική της επίδοση. Το βραβείο που θα συμπεριλαμβάνει και χρηματική ενίσχυση θα απονεμηθεί από την Αντιδήμαρχο Κέας κα Ζωζώ Μουζάκη.
  • Κυρία Ειρήνη Αλγιανάκη για την Οικολογική της μέριμνα και παραδειγματικές δράσεις που αναπτύσσει επί σειρά ετών στο νησί της Κέας. Το βραβείο θα απονείμει η Πρόεδρος του ΣΦΚ κα Γεωργία Μπλιάτσου.

Μέσα από το θεσμό των Βραβεύσεων που ο ΣΦΚ υιοθετεί από τη φετινή χρονιά, στοχεύουμε ο Σύλλογος μας να έλθει πιο κοντά με την Τοπική Κοινωνία της Τζιάς, να μας γνωρίσει καλλίτερα αλλά αντίστοιχα και τα Μέλη μας να αναγνωρίσουν την προσφορά και δράσεις επίλεκτων εκπροσώπων της.

Ενημέρωση των Μελών και φίλων του ΣΦΚ για το πρόγραμμα δράσεων του 2010

Θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων του ΣΦΚ προς τα μέλη και κάθε ενδιαφερόμενο που περιλαμβάνει περπατήματα στα μονοπάτια, συμμετοχή στη 8η Γιορτή παραμυθιών Κέας, τη διοργάνωση του 2ου Μουσικού Διημέρου, Ημερίδα για την Πράσινη Αρχιτεκτονική του νησιού με μέριμνα για την μετατροπή υφισταμένων κτιρίων με οικολογικά υλικά, Εκδήλωση για το Νερό και την Κομποστοποίηση, Συνάντηση Μελών στην Αθήνα κ.ά.

Επίσης θα γίνει σύντομη αναφορά για τα θέματα που ο ΣΦΚ υποστηρίζει ενεργά όπως η Διάσωση και Αναστήλωση του Ελληνιστικού Πύργου της Αγίας Μαρίνας, η ίδρυση του Ναυτικού Μουσείου Κέας κ.λπ.

Τέλος θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση μεταξύ των παρισταμένων και μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Θα προσφερθεί καφές, αναψυκτικά και βουτήματα.

Προσκαλούνται συνεπώς τα Μέλη και κάθε ενδιαφερόμενος όπως προσέλθουν στην εκδήλωση του Σαββάτου 24 Απριλίου 2010 στις 6:00 το απόγευμα.

Η καμινάδα (ετοιμόρροπη) του εργοστασίου "Εμαγε Κέας"αποτελεί ορόσημο του νησιού για πολλές δεκαετίες!

Δημοσιεύτηκε από τον Byron E. Riginos

https:/'/www.facebook.com/riginos https://twitter.com/briginos http://www.flickr.com/byron.riginos https://www.instagram.com/byronr/ https://byronriginos.com/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: