Δωρεά ψυγείου στο Πολυϊατρείο Κέας

Δωρεά Ψυγείου από το Σύλλογο Φίλων Κέας στο Πολυϊατρείο.

Κέα, Οκτώβριος 2010. Μετά την επιτυχημένη δεύτερη ετήσια  διήμερη μουσική συναυλία με τίτλο «Μουσικά Ρεύματα Κέας 2010» που διοργάνωσε ο ΣΦΚ  με την υποστήριξη  του Δήμου Κέας και πολλών Χορηγών στις 6 & 7 Αυγούστου, πρόσφατα υλοποιήθηκε η υπόσχεση που είχε δοθεί κατά τη προσφώνηση των συναυλιών από την Πρόεδρο κα Γεωργία Μπλίατσου για την παροχή βοήθειας προς το «Πολυϊατρείο Κέας».

Μετά από σχετική ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου και αφού είχε προηγηθεί η καταγραφή της ανάγκης του Πολυϊατρείου για ένα ιατρικών προδιαγραφών ψυγείο που να διασφαλίζει την σωστή συντήρηση φαρμάκων, βρέθηκε το κατάλληλο μοντέλο και αγοράστηκε από τον ΣΦΚ.  Στη συνέχεια μεταφέρθηκε από την Αθήνα στη Τζιά για να παραδοθεί στον εκπρόσωπο του Ιατρείου.

Ο Ιατρός κ. Στέλιος Κορολόγος παραλαμβάνει από τον Ταμία του ΣΦΚ το ειδικό ψυγείο φαρμάκων.

Σε μια σύντομη τελετή στην οποία παρέστησαν η Πρόεδρος κα  Γεωργία Μπλιάτσου και ο Ταμίας κ. Βασίλης Καραμαργιός του ΣΦΚ και από την πλευρά του Πολυϊατρείου ο κ. Στέλιος Κορολόγος, Επιμελητής Γ!, ο οποίος ευχαρίστησε τους εκπροσώπους του ΣΦΚ για την χειρονομία.

Με την δωρεά αυτή ο ΣΦΚ επιβεβαιώνει την πρόθεση του για ουσιαστική προσφορά και υποστήριξη των αναγκών του νησιού και της τοπικής κοινωνίας, όπως άλλωστε είχε γίνει με την εκδήλωση βράβευσης και ενημέρωσης που διοργάνωσε ο ΣΦΚ το Σάββατο 24/4/10 στο Πνευματικό Κέντρο της Κέας.

Δημοσιεύτηκε από τον Byron E. Riginos

https:/'/www.facebook.com/riginos https://twitter.com/briginos http://www.flickr.com/byron.riginos https://www.instagram.com/byronr/ https://byronriginos.com/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: