ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΦΚ

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΦΚ

1. Επειδή ο καιρός δεν μας επέτρεψε όλο αυτό το διάστημα, καταλήγουμε στην επόμενη εκδήλωση ‘Κούλουμα και κοπή πίτας μαζί’! Έτσι λοιπόν ο Σύλλογος Φίλων Κέας σας προσκαλεί στην κοπή της πίτας 2011, που θα γίνει το Σάββατο 5 Μαρτίου και ώρα 18:00 στο Πνευματικό Κέντρου του Δήμου στην Κορρησία.

Θα προβληθεί η βραβευμένη ταινία μικρού μήκους του 16χρονου μαθητή Λουκά Λελόβα, με τίτλο «Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά».

Θα ακολουθήσει γνωριμία και συζήτηση με το νέο Δήμαρχο Κέας κ. Αντώνη Δεμένεγα και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με τα θέματα που απασχολούν τους οικιστές-μέλη του ΣΦΚ, όπως ενδεικτικά: 1. Λειτουργία πολεοδομικού Γραφείου και πρότυπη οργάνωσή του σύμφωνα με τις νέες αντιλήψεις του ΥΠΕΚΑ-ΣΑΔΑΣ-ΤΕΕ, 2. Επέκταση του δικτύου ύδρευσης, 3. Βιολογικός καθαρισμός, 4. Προστασία του φυσικού χαρακτήρα των παραλιών με διατήρηση της υπάρχουσας κατάστασης σαν την μέγιστη επιτρεπόμενη  για την παροχή υπηρεσιών ξαπλώστρας και ομπρέλας, 5. Διατήρηση παρθένου χαρακτήρα κάποιων παραλιών, 6. Καλή λειτουργία του Ιατρικού κέντρου, 7. Ενημέρωση έργου διάσωσης Πύργου Αγίας Μαρίνας, και άλλα… .

Επίσης θα διατεθεί σε κάθε ενδιαφερόμενο το Ημερολόγιο ΣΦΚ 2011 με τους χάρτες-γκραβούρες της Κέας.

2. Σημειώστε, επίσης, ότι το Πρόγραμμα Δράσεων & Εκδηλώσεων ΣΦΚ 2011 έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας. Σας υπενθυμίζουμε να την επισκέφτστε συχνά και να διαδώστε το link http://www.sfkeas.gr σε φίλους και γνωστούς σας.

3. Τέλος, σας προσκαλούμε στον περίπατο που θα γίνει το Κυριακή, 6 Μαρτίου, στη Φλέα. Η ξενάγηση θα γίνει από την Ρένα Καρακατσάνη και η διάρκεια θα είναι περίπου μία ώρα. Τόπος συνάντησης το βενζινάδικο στο Μυλοπόταμο, στις 10.30. Το τοπίο είναι όμορφο, με λιμνούλες και νεροχελωνάκια – αν είμαστε τυχεροί. Αυτή τη φορά θα δούμε και τις ορχιδέες, που λόγω βροχών  έχουν βγει. Καλό θα είναι, όμως, να φορέσετε γαλότσες, γιατί έχει πολλά νερά αυτή την εποχή και κάποια σημεία πιθανώς να είναι δύσβατα.

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε σε όλες τις παραπάνω εκδηλώσεις μας.

Πολύ φιλικά

Το ΔΣ του ΣΦΚ

Δημοσιεύτηκε από τον Byron E. Riginos

https:/'/www.facebook.com/riginos https://twitter.com/briginos http://www.flickr.com/byron.riginos https://www.instagram.com/byronr/ https://byronriginos.com/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: