Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Γενική Συνέλευση του ΣΦΚ

Την Τετάρτη 30-3-2011 στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ στην Αθήνα ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Φίλων Κέας. Προεδρεύοντος του μέλους μας κ. Φίλιππου Χαρμανίδη, παρουσιάστηκε από την Πρόεδρο κα Γεωργία Μπλιάτσου ένας σύντομος απολογισμός πεπραγμένων για το 2010 και αντίστοιχα ο προγραμματισμός δράσεων για το 2011. Στη συνέχεια ο Ταμίας του Συλλόγου κ. Βασίλης Καραμαργιός παρουσίασε τον οικονομικό απολογισμό του 2010 και αντίστοιχα τον οικονομικό προϋπολογισμό του 2011, αφού προηγουμένως είχε αναγνώσει το πόρισμα της Εξελεγκτικής Επιτροπής για το οικονομικό έτος της προηγούμενης χρονιάς, το οποίο ήταν θετικό.

Η Πρόεδρος του ΣΦΚ κα Γεωργία Μπλιάτσου παρουσιάζει τα πεπραγμένα του 2010

Μετά η Γενική Συνέλευση απήλλαξε τα μέλη του Δ.Σ. από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα του 2010 και ενέκρινε τον προϋπολογισμό του 2011.

Μερική εικόνα από τη Γενική Συνέλευση της 30-3-2011

Στη συνέχεια και με τη διαπίστωση ύπαρξης της ενισχυμένης απαρτίας που απαιτείται για την τροποποίηση του Καταστατικού, η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου κα Πέπη Τσικλητήρα-Κλεισιώτη παρουσίασε στο Σώμα, άρθρο-κατά-άρθρο το σχέδιο του νέου καταστατικού. Μέσα από πολιτισμένο και δημιουργικό διάλογο, προστέθηκαν βελτιωμένες διατυπώσεις για τους σκοπούς του Συλλόγου καθώς και ορισμένες φραστικές διορθώσεις και προσθήκη νέου Άρθρου που καθορίζει την διάθεση τυχόν περιουσίας του ΣΦΚ σε περίπτωση διάλυσης του. Το νέο καταστατικό του Συλλόγου εγκρίθηκε ομόφωνα από τα μέλη του, πετυχαίνοντας ένα βήμα προς τα εμπρός αποκτώντας ένα σύγχρονο, κωδικοποιημένο, σαφές και ολοκληρωμένο πλέον καταστατικό. Μετά την κατάθεση του σχεδίου στο Πρωτοδικείο Αθηνών αναμένεται η έγκρισή του και δημοσίευση στο ΦΕΚ εντός ολίγων μηνών.

Δημοσιεύτηκε από τον Byron E. Riginos

https:/'/www.facebook.com/riginos https://twitter.com/briginos http://www.flickr.com/byron.riginos https://www.instagram.com/byronr/ https://byronriginos.com/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: