Φθινοπωρινή Μουσική Βραδιά στη Χώρα Κέας

Μια Ξεχωριστή Φθινοπωρινή Μουσική Βραδιά στη Χώρα Κέας

Ο Σύλλογος Φίλων Κέας, πριν το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου, διοργανώνει ανοικτή εκδήλωση (με ελεύθερη είσοδο) στη πλατεία του Δημαρχείου της Χώρας (Ιουλίδα), με τη συνεργασία του Δήμου Κέας, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 9:00 μ.μ. Για τη διευκόλυνση όλων θα υπάρχει λεωφορείο από το λιμάνι, μπροστά στη παιδική χαρά, που θα αναχωρήσει το αργότερο στις 20:30. Τιμή εισιτηρίου 5 Εuro, με την επιστροφή. Δηλώστε εγκαίρως συμμετοχή με τηλέφωνο, SMS ή e-mail στη Πρόεδρο μας κα Γεωργία Μπλιάτσου.

Το τρίο του Στρατή Ψαραδέλλη

O Στρατής Ψαραδέλλης με την Πολίτικη λύρα του.

Τρεις μουσικοί της νέας γενιάς, η Μάρθα Μαυροειδή στο τραγούδι, το Πολίτικο λαούτο και το τζουρά, ο Περικλής Παπαπετρόπουλος στο σάζι, το Πολίτικο λαούτο και το μπουλγαρί και ο Στρατής Ψαραδέλλης στην Πολίτικη λύρα και το σάζι θα περιηγηθούν και θα μας ταξιδέψουν στη μουσική της Ανατολικής Μεσογείου.
Με Πολίτικη ζυγιά και σάζια θα παίξουν τραγούδια και οργανικούς σκοπούς από την Ελλάδα, την Μικρά Ασία  και τη Μέση Ανατολή. 
Θα παρουσιάσουν επίσης νέες και παλαιότερες δικές τους συνθέσεις επηρεασμένες από την κλασσική και παραδοσιακή μουσική της Ανατολής.

Για Περισσότερες πληροφορίες:

Κα Γεωργία Μπλιάτσου, 6947-84 29 02, e-m: gbliatsou@hotmail.com

Η Μάρθα Μαυροειδή
Ο Περικλής Παπαπετρόπουλος

Δημοσιεύτηκε από τον Byron E. Riginos

https:/'/www.facebook.com/riginos https://twitter.com/briginos http://www.flickr.com/byron.riginos https://www.instagram.com/byronr/ https://byronriginos.com/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: