
Ο Σύλλογος Φίλων Κέας θα κλείσει τον κύκλο των καλοκαιρινών του εκδηλώσεων 2012 με κάτι διαφορετικό που με χαρά προσκαλεί τα Μέλη και τους φίλους του Συλλόγου να συμμετάσχουν.
Διοργανώνουμε ένα Εσπερινό με αρτοκλασία στο γραφικό εκκλησάκι ‘Άγιος Αιμιλιανός» στον Κούνδουρο της Τζιάς που θα ξεκινήσει στις 8:00 μ.μ. την Παρασκευή 31 Αυγούστου, τη βραδιά που το δεύτερο ‘Μπλέ‘ φεγγάρι του μήνα θα έχει γεμίσει.
Μετά τον Εσπερινό, θα γεμίσουμε τα ποτήρια μας με κρασάκι και τσίπουρο, τοπικούς μεζέδες και άλλα, ενώ φίλοι μας μουσικοί θα παίξουν τις κιθάρες τους σε ένα γλέντι που θα πούμε αντίο στο καλοκαιράκι, θα θαυμάσουμε το ολόγιομο ‘Μπλέ’ φεγγάρι και θα υποδεχτούμε ΟΛΟΙ μαζί το φθινόπωρο (με πολλά μπάνια ακόμη).
Όσοι έλθουν μπορούν να φέρουν και το δικό τους μεζεδάκι ή ποτό για να περάσουμε όλοι καλά.
Σας περιμένουμε!