2ο Θερινό Μπαζάρ Κέας 2013

Η Αφίσα της Εκδήλωσης του 2013
Η Αφίσα της Εκδήλωσης του 2013

Ο Σύλλογος Φίλων Κέας (Μή Κερδοσκοπικό Σωματείο) ανακοινώνει τη διοργάνωση του “2ου Θερινού Μπαζάρ Κέας 2013”, φέτος διήμερη και εμπλουτισμένη, με στόχο την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου.

ΠΟΥ: Στο Λιμάνι της Τζιάς, (Λιβάδι ή Κορρησία), στην μικρή πλατεία ανάμεσα στο ξενοδοχείο ‘ΚΑΡΘΑΙΑ’, το ‘ΚΟΥΡΕΙΟ’ και το ‘ΦΟΥΡΝΟ’, δίπλα στο καφέ ‘ΚΟΡΡΗΣΟΣ’ (Τζίμης).

ΠΟΤΕ: Το Σάββατο 10 & Κυριακή 11 Αυγούστου 2013 από τις 6:00 το απόγευμα μέχρι τις 11:00 το βράδυ.

ΠΩΣ: Καλούνται όλα τα Μέλη και όλοι όσοι θέλουν αν βοηθήσουν τους σκοπούς του ΣΦΚ (Φιλανθρωπικούς, Πολιτιστικούς και άλλους), όπως συγκεντρώσουν κάθε αντικείμενο που δεν το χρειάζονται πλέον (Κάτι που δεν το χρειάζομαι ίσως το χρειάζεται κάποιος άλλος 😉) να το/τα παραδώσουν στα σημεία συγκέντρωσης (Λιμάνι, Οτζιάς, Κούνδουρος). Προς τούτο είναι απαραίτητη η επικοινωνία με την Πρόεδρο κα Γεωργία Μπλιάτσου στα τηλ. 6947-84 29 02 ή 22880-21 516 ή με το Μέλος κα Ελένη Σπυροπούλου στα τηλ. 6945-83 89 64 ή 22880-21 487, προκειμένου να μας ενημερώσουν για τα προσφερόμενα είδη, από ποια περιοχή και τις απαραίτητες συνεννοήσεις παραλαβής/παράδοσης.

ΤΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ: μικροέπιπλα, κουζινικά, διακοσμητικά σπιτιού, αντίκες, πίνακες και γκραβούρες, δώρα και παιχνίδια, μπιζού, ρούχα, εργαλεία, φωτιστικά, βιβλία, περιοδικά, μουσικά CD, ταινίες DVD κ.λπ. Όσοι/όσες μπορούν να φτιάξουν σπιτικά ή τοπικά εδέσματα που δεν χρειάζονται ψυγείο όπως μαρμελάδες, λιχουδιές, μέλι κ.ο.κ., όλα θα είναι ευπρόσδεκτα και λίαν χρήσιμα.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ – ΤΙΜΕΣ: Τα προς διάθεση είδη θα εκτεθούν σε πάγκους στην προαναφερόμενη πλατεία, οργανωμένα κατά ενότητες. Σε κάθε είδος θα αναγράφεται η τιμή του, κατόπιν “χαμηλής” εκτίμησης από γνωστό Αντικέρ της Αθήνας. Μέλη του ΣΦΚ και της διοργάνωσης του “2ου Θερινού Μπαζάρ Κέας 2013” θα βρίσκονται εκεί για την εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων.

• Ενημερώστε τους φίλους και γνωστούς σας για την εκδήλωση
• Υποστηρίξτε ενεργά την εκδήλωση με την προσφορά ειδών που δεν χρειάζεστε
• Επισκεφτείτε το Μπαζάρ το Σάββατο 10 & Κυριακή 11 Αυγούστου και βρείτε αυτό που σας έλειπε!

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ!

Δημοσιεύτηκε από τον Byron E. Riginos

https:/'/www.facebook.com/riginos https://twitter.com/briginos http://www.flickr.com/byron.riginos https://www.instagram.com/byronr/ https://byronriginos.com/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: