Χριστουγεννιάτικο Γεύμα ‘αλα Κόκκα’!

2 dekares facadeΆλλη μια χρονιά πέρασε. Πιστός στο ραντεβού του με τα Μέλη του ο Σύλλογος Φίλων Κέας, όπως κάθε χρόνο, οργανώνει Χριστουγεννιάτικη γιορτή την Κυριακή 14/12/2014 και ώρα 13.30 μ.μ. στην ταβέρνα ΔΥΟ ΔΕΚΑΡΕΣ Η ΟΚΑ, στο Κουκάκι 117 41, οδός Δημητρακοπούλου και Αναστασίου Ζίννη 29-31, (προέκταση της Φραντζή), στάση Μετρό Φίξ, τηλ. 210-9220583, με πλούσιο φαγητό και πολύ τραγούδι και χορό! Τιμή συμμετοχής €25,00 το άτομο.

Λόγω περιορισμένης χωρητικότητας της ταβέρνας θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Για τον λόγο αυτό παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή, αναφέροντας και αριθμό ατόμων, το αργότερο μέχρι 5 Δεκεμβρίου  2014 με e-mail στο pepitsiklitira@gmail.com ή SMS στο τηλ. 6978-444133.

Σας περιμένουμε για να αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί, με χορό και τραγούδι ακόμα μια δύσκολη χρονιά και να ανταλλάξουμε ευχές για τη νέα που έρχεται!

Υ.Γ.: σχετικά με το ‘αλα Κόκκα’.  Ο ΣΦΚ με χαρά αναγγέλλει την πρώτη του εκδοτική άσκηση και παρουσίαση την Κυριακή 14/12 του βιβλίου που έγραψε ο λαογράφος Γιώργος Σπέης με τίτλο «Η Κόκκα μια ανθρακαποθήκη ανεφοδιασμού ατμοπλοίων στη Κέα (1898-1940)». Ο συγγραφέας θα είναι κοντά μας, στη διάθεση σας για ενυπόγραφα αντίτυπα τα οποία θα διατίθενται προς €10:00. Μέρος των εσόδων θα πάνε για την ενίσχυση με εξοπλισμό και αναλώσιμα του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Κέας.

Η Κόκκα του τότε...
Η Κόκκα του τότε…

Δημοσιεύτηκε από τον Byron E. Riginos

https:/'/www.facebook.com/riginos https://twitter.com/briginos http://www.flickr.com/byron.riginos https://www.instagram.com/byronr/ https://byronriginos.com/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: