ΣΦΚ: Τακτική Γενική Συνέλευση 2015

Αγαπητά Μέλη μας,

Καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία και επιτυχίες!

Το κτίριο του Πολυχώρου της ΑΓΚΥΡΑΣ στην Οδό Σόλωνος 124

Σας ενημερώνουμε και ακολουθεί το κείμενο για την πρόσκληση της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης 2015 των Μελών του Συλλόγου που θα γίνει στις 18 Μαρτίου 2015 ημέρα Τετάρτη και ώρα 17.00 μ.μ. στον Πολυχώρο ΑΓΚΥΡΑ, αίθουσα «Λέξεις & Νότες» επί της οδού Σόλωνος 124 και Εμμανουήλ Μπενάκη, Αθήνα.

Λόγω των συνθηκών που όλοι γνωρίζουμε και για λόγους οικονομίας μετά την Γενική Συνέλευση θα ακολουθήσει η κοπή της πίτας και η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Σπέη “Η Κόκκα – Μια ανθρακαποθήκη ανεφοδιασμού ατμοπλοίων στην Κέα (1898-1940)”. Ο συγγραφέας θα είναι κοντά μας, στη διάθεση σας για ενυπόγραφα αντίτυπα τα οποία θα διατίθενται προς €10:00. Μέρος των εσόδων θα πάνε για την ενίσχυση με εξοπλισμό και αναλώσιμα του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Κέας.

Η παρουσία σας θα μας δώσει την δυνατότητα να ανταλλάξουμε από κοντά ευχές για την καινούργια χρονιά αλλά και απόψεις γύρω από τα διάφορα θέματα που αφορούν την Κέα και το Σύλλογο μας.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΚΕΑΣ

Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου Φίλων  Κέας σε Τακτική Γενική Συνέλευση την 18η Μαρτίου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17.00 μ.μ. στον Πολυχώρο ΑΓΚΥΡΑ, επί της οδού Σόλωνος 124 και Εμμανουήλ Μπενάκη, Αθήνα.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1.     Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα Γενικής Συνέλευσης.

2.     Ετήσια έκθεση πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου για το έτος 2014.

3.     Οικονομικός Απολογισμός για το οικονομικό έτος 2014 και έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.

4.     Εγκριση έκθεσης πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου, οικονομικού απολογισμού 2014 και έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής.

5.     Απαλλαγή μελών Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής από κάθε ευθύνη.

6.     Πρόγραμμα δράσης και προϋπολογισμός για το έτος 2015.

7.    Διάφορες ανακοινώσεις.

Δικαίωμα  συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση έχουν  τα ταμειακώς εν τάξει μέλη του  Συλλόγου μέχρι και το οικονομικό έτος 2014.

Κάθε μέλος μπορεί με απλή έγγραφη εξουσιοδότηση, με βεβαιωμένο το γνήσιο της υπογραφής του,  να εξουσιοδοτήσει άλλο μέλος  για να το εκπροσωπήσει στην Γενική Συνέλευση και να ψηφίσει για λογαριασμό του. Κάθε μέλος έχει το δικαίωμα εκπροσώπησης μόνον ενός άλλου μέλους. Οι εξουσιοδοτήσεις μπορούν να αποσταλούν με ηλ. ταχυδρομείο στη διεύθυνση info@sfkeas.gr, ή με Fax στο 210-8086235, ή απλά να την έχει μαζί του το εξουσιοδοτούμενο Μέλος.

Εάν δεν υπάρξει απαρτία, θα δοθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο παράταση μίας ώρας και η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημερομηνία, στον ίδιο χώρο στις 18.00 μ.μ.

Αθήνα,  20-02-2015

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ           Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Βύρων Ε. Ρηγινός      Πέπη Τσικλητήρα

Δημοσιεύτηκε από τον Byron E. Riginos

https:/'/www.facebook.com/riginos https://twitter.com/briginos http://www.flickr.com/byron.riginos https://www.instagram.com/byronr/ https://byronriginos.com/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: