Η Γενική Συνέλευση του ΣΦΚ 18-3-2015

Pita_SFK-2015Την Τετάρτη 18-3-2015 διεξήχθη με επιτυχία η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Φίλων Κέας στον πολυχώρο του εκδοτικού Οίκου ΑΓΚΥΡΑ, στην Αθήνα.

Μετά την εκλογή του Προέδρου & Γραμματέα της Γ.Σ., των Νίκου Κλεισιώτη και Όλγας Καραμαργιού αντίστοιχα, ο Πρόεδρος του ΣΦΚ Βύρων Ρηγινός προέβη στην παρουσίαση του Απολογισμού Πεπραγμένων. Με κλικ στο σύνδεσμο μπορείτε να την δείτε σε Power Point SFK-GS-18 MAR 15. Οι συμμετέχοντες έλαβαν δύο έγγραφα, το αναλυτικό κείμενο των πεπραγμένων  και τις λεπτομέρειες για την προτεινόμενη εκδρομή στην Πολιτιστική Διαδρομή της Ηπείρου.

Θέματα για τα οποία διεξήχθη αρκετός διάλογος ήταν:

  1. Το θέμα σχετικά με  την Προκαταρκτική Μελέτη λιμενικών έργων με τίτλο «Τουριστικό Καταφύγιο Σκαφών στο Βουρκάρι Κέας», τις θέσεις του ΣΦΚ όπως έχουν διατυπωθεί, την αναμονή της νέας παρουσίασης βελτιωμένης μελέτης από τον Δήμο Κέας και την παραπέρα εξέλιξη της υπόθεσης αυτής.
  2.  Το θέμα σχετικά με τις οφειλές συνδρομών από μεγάλο αριθμό Μελών του Συλλόγου. Αποφασίσθηκε η εκ νέου επικοινωνία με τα Μέλη αυτά στην προσπάθεια βελτίωσης της κατάστασης.
  3.  Το θέμα σχετικά με τις ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ του ΣΦΚ που ανέπτυξε το Μέλος του Δ.Σ. Χρήστος Δίπλας.
  4.  Η πρόταση του Προέδρου για την ανακήρυξη της πρώην Προέδρου Γεωργίας Μπλιάτσου σαν δεύτερο (μετά τον Θανάση Μαρτίνο) Επίτιμο Μέλος. Το Σώμα ενέκρινε ομόφωνα την πρόταση αυτή, αναγνωρίζοντας την πολύτιμη και επί σειρά ετών προσφορά της Γεωργίας προς τον Σύλλογο.

Στη συνέχεια ο προσκεκλημένος ομιλητής της Γ.Σ. συγγραφέας Γιώργος Σπέης έκανε μια ενδιαφέρουσα «πίσω από τις σελίδες» παρουσίαση σχετικά με την έρευνα που διεξήγαγε για τη συγγραφή του Βιβλίου μας “Η Κόκκα – Μια ανθρακαποθήκη ανεφοδιασμού ατμοπλοίων στην Κέα (1898-1940)”. Ο συγγραφέας στη συνέχεια  υπέγραψε αφιερώσεις στα αντίτυπα του βιβλίου τα οποία διατίθενται προς €10:00. Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την ενίσχυση με εξοπλισμό και αναλώσιμα του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Κέας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας του ΣΦΚ. Τυχερή της βραδιάς με το ‘φλουρί’ ήταν η Χάρη Φιλίππου που έλαβε ένα ωραίο βιβλίο με τίτλο «Μίκης Θεοδωράκης – Θρησκεία μου είναι η Ελλάδα».

Στιγμιότυπα από την εκδήλωση:

IMG_1050
Στιγμιότυπο από την Γενική Συνέλευση 2015 του ΣΦΚ
IMG_1051
Στιγμιότυπο από την Γενική Συνέλευση 2015 του ΣΦΚ
IMG_1049
Ο συγγραφέας Γιώργοες Σπέης παρουσιάζει το βιβλίο “Η Κόκκα – Μια ανθρακαποθήκη ανεφοδιασμού ατμοπλοίων στην Κέα (1898-1940)”
IMG_1056
Μέλη του Δ.Σ. & φίλοι του ΣΦΚ κατά την τελετή κοπής της πίτας 2015
IMG_1060
Στιγμιότυπο από την κοπή της πίτας του ΣΦΚ 2015

Δημοσιεύτηκε από τον Byron E. Riginos

https:/'/www.facebook.com/riginos https://twitter.com/briginos http://www.flickr.com/byron.riginos https://www.instagram.com/byronr/ https://byronriginos.com/

2 σκέψεις σχετικά με το “Η Γενική Συνέλευση του ΣΦΚ 18-3-2015

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: