Ο πρώτος διαγωνισμός φωτογραφίας 2015 του Συλλόγου Φίλων Κέας είναι γεγονός!

Φωτό της Ρέας Καρακατσάνη
Φωτό ΔΕΝ είναι της Ρένας Καρακατσάνη (!) Αν γνωρίζετε το όνομα του καλού  φωτογράφου το αναφέρετε 😉

Κέα, 1η Μαίου 2015.  Ο Σύλλογος Φίλων Κέας, με την ευγενική χορηγία των καταστημάτων ΠΛΑΙΣΙΟ A.Ε. διοργανώνουν έναν μοναδικό διαγωνισμό φωτογραφίας με δύο έπαθλα: • ένα smartphone Turbo-X υ Black μαζί με Χάρτες με κάμερα 5.0 Megapixel • μια Turbo-X Action Cam ACT-60 κάμερα 5.0 Megapixel αδιάβροχη σε βάθος -55 μέτρων για υποβρύχιες λήψεις φωτογραφιών ή βίντεο.

Οι κανονισμοί είναι απλοί:

1) Το θέμα του διαγωνισμού είναι H Κέα που Αγαπάμε 2015”. Οι φωτογραφίες που θα διαγωνισθούν πρέπει να έχουν τραβηχτεί ΜΟΝΟ εντός του 2015 και να είναι από την Κέα (π.χ. τοπίο, φυτό, ζώο, μνημείο, κτίριο, πρόσωπο, εκδήλωση, Y/B κ.ο.κ.). 2) Οι φωτογραφίες πρέπει να έχουν τραβηχτεί αποκλειστικά με ψηφιακή κάμερα ή κινητό τηλέφωνο, ή tablet! 3) Απαγορεύεται η ψηφιακή επεξεργασία! Επιτρέπονται όμως φίλτρα και εργαλεία που έχουν διαθέσιμα οι ψηφιακές μηχανές ή τα κινητά ή tablets. 4) Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει με μία μόνο φωτογραφία. 5) Οι φωτογραφίες πρέπει να σταλούν στην κριτική επιτροπή μέσω e-mail στο info@sfkeas.gr ενώ το μέγεθος αρχείου δεν θα πρέπει να ξεπερνά το 1 Megabyte. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής φωτογραφιών είναι η 15/07/2015. 6) Κριτές ορίζονται οι:

7) Ο νικητής του διαγωνισμού “H Κέα που Αγαπάμε 2015” θα αναδειχθεί από την κριτική επιτροπή και θα κερδίσει ένα smartphone Turbo-X υ Black μαζί με Χάρτες. Ενστάσεις για τις αποφάσεις της Κριτικής Επιτροπής ΔΕΝ γίνονται δεκτές. 8) Στις 15/07/2015, οι ληφθείσες φωτογραφίες θα αναρτηθούν σε ομώνυμο άλμπουμ στην σελίδα του ΣΦΚ στο Facebook [www.facebook.com/sfkeas]. Στη φωτογραφία που θα συγκεντρώσει μέχρι τις 30/07/2015 και ώρα 11:59 τα περισσότερα “Likes», θα απονεμηθεί το ‘SFK 2014 Public Award‘ και ο δημιουργός της θα κερδίσει μια Turbo-X Action Cam ACT-60 κάμερα 5.0 Megapixel αδιάβροχη σε βάθος -55 μέτρων για υποβρύχιες λήψεις φωτογραφιών ή βίντεο. 9) Τέλος ο ΣΦΚ θα διοργανώσει έκθεση φωτογραφιών από τον διαγωνισμό τον Αύγουστο στη Τζιά. Με τη σύμφωνη γνώμη των δημιουργών φωτογράφων, τα έσοδα από τις φωτογραφίες που θα πουληθούν θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του “Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Κέας”. 10) Με τη συμμετοχή στο διαγωνισμό φωτογραφίας H Κέα που Αγαπάμε 2015”, ο κάθε δημιουργός αυτόματα παραχωρεί άνευ ανταλλάγματος τα πνευματικά του δικαιώματα στο ΣΦΚ, και επιτρέπει την δημοσίευση των φωτογραφιών ή/και την πώληση τους μόνο για φιλανθρωπικούς σκοπούς, όπως αναφέρεται στην πιο πάνω παράγραφο Αρ. 9.

  • Ευχαριστούμε θερμά τo www.plaisio.gr και ειδικά τον Γιώργο Γεράρδο για την υποστήριξη!

plaisio-logo20140113

***Ο εξοπλισμός της χορηγίας του ΠΛΑΙΣΙΟΥ είναι ήδη στα χέρια μας και αναμένει τους νικητές του Φωτογραφικού μας Διαγωνισμού! 🙂

Σημ.: Με κλικ σε οποιαδήποτε φωτό ανοίγει η γκαλερί σε μεγαλύτερο μέγεθος.

Δημοσιεύτηκε από τον Byron E. Riginos

https:/'/www.facebook.com/riginos https://twitter.com/briginos http://www.flickr.com/byron.riginos https://www.instagram.com/byronr/ https://byronriginos.com/

3 σκέψεις σχετικά με το “Ο πρώτος διαγωνισμός φωτογραφίας 2015 του Συλλόγου Φίλων Κέας είναι γεγονός!

  1. Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι ήθελα να γράψω, αλλά, ως γνωστόν, της νύχτας τα καμώματα…

  2. Αγαπητοί φίλοι, είδα τυχαία την πολύ όμορφη φωτογραφία της μέλισσας στη σελίδα του διαγωνισμού, την οποία θα ήμουν πολύ περήφανη αν την είχα τραβήξει εγώ, αλλά δεν είναι δική μου! Δεν ξέρω ποιος είναι ο φωτογράφος και δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να «κλέψω» το έργο του. Ίσως κάποιος από εσάς να τον γνωρίζει ώστε να αποδοθούν τα του Καίσαρος των Καίσαρι!
    Φιλικά,
    Ρένα Καρακατσλανη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: