Πρόγραμμα Δράσεων-Εκδηλώσεων του Συλλόγου Φίλων Κέας 2015

Από σήμερα 29/5/2015 θα διατίθεται σε μορφή ενημερωτικού δίφυλλου το Πρόγραμμα Δράσεων & Εκδηλώσεων του Συλλόγου Φίλων Κέας για το 2015. Περιληπτικά είναι:

 1. Συνέχιση της Καμπάνιας «Αγαπώ την Κέα – Στηρίζω την Καρθαία» (καθ’ όλη τη διάρκεια και της χρονιάς 2015). Συνεργασία με τη Μ.Κ.Ο. «ΔΙΑΖΩΜΑ».
 2. Συνέχιση διάθεσης του βιβλίου που εξέδωσε ο ΣΦΚ με την ευγενική χορηγία του Επίτιμου Μέλους μας κ. Θανάση Μαρτίνου, του συγγραφέα Γιώργου Σπέη με τίτλο  Η Κοκκα – Μια ανθρακαποθήκη ανεφοδιασμού ατμοπλοίων στην Κέα (1898-1940)”.
 3. Παρέμβαση & κριτική συμμετοχή στα δρώμενα για την εκλογίκευση του προτεινόμενου έργου από τον Δήμο Κέας με τίτλο «Τουριστικό Καταφύγιο Σκαφών στο Βουρκάρι Κέας».
 4. ΜΑΡΤΙΟΣ: Γενική Συνέλευση 2015 του ΣΦΚ.
 5. ΜΑΙΟΣ: Ανακοίνωση 1ου Διαγωνισμού Φωτογραφίας ΣΦΚ με θέμα «Αγαπώ την Κέα» (λήξη διαγωνισμού 15/7/2015).
 6. ΜΑΙΟΣ: 2/5/15 Σάββατο, «Περπάτημα στο Μυλοπόταμο».
 7. ΜΑΙΟΣ: 30/5 πρωί συμμετοχή του ΣΦΚ στην εκδήλωση «Καθαρισμό Βυθού Βουρκαρίου» σε συνεργασία με τον Δήμο Κέας και το keadivers.com
 8. ΜΑΙΟΣ: 30/5 ώρα 19:30 διοργάνωση ημερίδας «Παρουσίαση του Αρχαίου Πύργου Αγ. Μαρίνας – Το Μνημείο & το Έργο» στο νέο χώρο που ευγενικά παραχωρεί το Μέλος μας Χρήστος Λιοδάκης, «ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ».
 9. ΙΟΥΝΙΟΣ: 6 & 7/6/15 Σάββατοκύριακο: συνδιοργάνωση εκδήλωσης ”ΚEA ISLAND CLASSIC CAR & MOTO DRIVE – ΒΟΛΤΑ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΚΕΑΣ σε συνεργασία με το Classic Car Center of Greece – 3cg.gr
 10. ΙΟΥΛΙΟΣ: 25/7 έναρξη 21:00. Με απόφαση της 15/7/15 του Δ.Σ. η εκδήλωση ματαιώνεται λόγω της επικρατούσας κατάστασης. Θερινή συναυλία στο Λαογραφικό Μουσείο Κέας στο Μυλοπόταμο με τίτλο «…το φεγγάρι αρμενίζει στών ματιών σου την πηγή…». Τραγουδά η Κλεονίκη Δεμίρη, στο πιάνο ο Νεοκλής Νεοφυτίδης.
 11. ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: 8/8 απόγευμα Σαββάτου στη Κορησσία «4ο Θερινό Bazaar ΣΦΚ».
 12. ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Αποτελέσματα 1ου Διαγωνισμού Φωτογραφίας ΣΦΚ και Έκθεση με τα βραβεία στο Πολιτιστικό Κέντρο ‘Στυλ. Ρέστης’.
 13. ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: επίσκεψη και ξενάγηση στον Αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας και γεύμα σε παραλιακό κέντρο.
 14. ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ: Γνωριμία με τα παραδοσιακά προϊόντα της Κέας στο Κέντρο ΒΑΡΑΔΙ, Μυλοπόταμος.
 15. ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ: προ-Χριστουγεννιάτικη συνάθροιση Μελών & Φίλων του ΣΦΚ σε ταβέρνα με μουσική στην Αθήνα.

Τέλος υπενθυμίζουμε οτι ισχύει και φέτος το Πρόγραμμα Κάρτας Μέλους ΣΦΚ. Περισσότερα εδώ: Κάρτα Μέλους ΣΦΚ – Λίστα Επιχειρήσεων που παρέχουν εκπτώσεις Σημ.: το Πρόγραμμα Δράσεων ΣΦΚ 2014 είναι ενδεικτικό. Ενδέχεται να προστεθούν νέες ή να μη πραγματοποιηθούν κάποιες που αναφέρονται.  Παρακαλείσθε όπως επισκέπτεστε τις ιστοσελίδες μας www.sfkeas.gr και www.facebook.com/sfkeas για τακτικές ενημερώσεις. Poster_Kleoniki_KEA

Δημοσιεύτηκε από τον Byron E. Riginos

https:/'/www.facebook.com/riginos https://twitter.com/briginos http://www.flickr.com/byron.riginos https://www.instagram.com/byronr/ https://byronriginos.com/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: