Ενημέρωση 4-2-16: 

Με μεγάλη επιτυχία και πολλά χαμόγελα έγινε η γιορτή κοπής της Πίτας 2016 του ΣΦΚ, με προσέλευση πολλών Μελών και Φίλων του Συλλόγου.

Το ζεστό-φιλόξενο περιβάλλον του Wine Bar Classic Nouveau και η άψογη περιποίηση από τους οικοδεσπότες Πέπη Τσικλητήρα-Κλεισιώτη και Νίκο Κλεισιώτη, θα μείνει στις αναμνήσεις μας για καιρό!

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Μικρών Κυκλάδων κ. Πασχάλης Συρίγος [της οποίας πρόσφατα ο ΣΦΚ έγινε Μέλος].

DSC_1330

Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ με στιγμιότυπα της Εδήλωσης με κλικ ΕΔΩ!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος προσκαλούμε τα Μέλη & τους Φίλους μας με αφορμή της γιορτής για το κόψιμο της Πίτας του Συλλόγου Φίλων Κέας. 🙂  Θα βρεθούμε για τα Χρόνια Πολλά & καλές ευχές με επιλεγμένο κρασάκι και ορεκτικά στο φιλόξενο χώρο του Wine Bar «Classic Nouveau» στη Ν. Σμύρνη, στην Ελευθερίου Βενιζέλου 25 [κοντά στη Πλ. Νέας Σμύρνης & τη στάση Τραμ Αγίας Φωτεινής], τηλ. 210-931 6535. Οικοδέσποινα μας θα είναι η Γενική Γραμματέας Πέπη Τσικλιτήρα-Κλεισιώτη.

Πότε: την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου και από ώρα 19:00

Τέλος για όσους τυχόν ενδαφέρονται να προμηθευτούν το συλλεκτικό Ημερολόγιο 2016 του ΣΦΚ με τα 6 ναυάγια της Κέας ή/και το βιβλίο Η Κοκκα – Μια ανθρακαποθήκη ανεφοδιασμού ατμοπλοίων στην Κέα (1898-1940), θα υπάρχουν αντίτυπα για την εξυπηρέτηση σας.

Δείτε το χάρτη:

 

Advertisements