Προ-Πασχαλινές Ευχές & άλλα

Διαβάστε την Ανακοίνωση:

Προ-Πασχαλινές Ευχές & άλλα

Οι Σύλλογοι κρατούν ψηλά τη σημαία της Κέας-Τζιάς

Αγαπητά μας Μέλη και Φίλοι της Κέας-Τζίάς,

Σας διαβιβάζουμε τις ευχές του Προεδρείου για ένα Καλό Πάσχα που σύντομα θα είναι κοντά μας.

Για άλλη μια φορά, σήμερα περισσότερο από ποτέ, οι Σύλλογοι της Κέας όχι μόνο εξασφαλίζουν ότι οι σημαίες καλά κρατούν, αλλά φροντίζουν τα μέλη τους, προσφέροντας τους υποστήριξη και συμπαράσταση, ενώ στήριζουν ενεργά τον αγώνα κατά της πανδημίας με πολλές εκστρατείες βοήθειας και δωρεών. 

Σε κάθε δοκιμασία υπάρχει μια ευκαιρία: δεν ήταν μόνο μια δύσκολη χρονιά το 2020 για εμάς, αλλά και μια συναρπαστική. Χάρη σε νέα θέματα, διαφορετικές προοπτικές, χρήση της τεχνολογίας των τηλεδιασκέψεων, και των λοιπών μέσων πληροφόρησης, καταφέραμε να αισθανθούμε χαρά λόγω της επαφής με τα Μέλη μας αλλά και με ορισμένους Συλλόγους της Κέας, ακόμη και αν όχι τακτικά, σίγουρα ουσιαστικά. Οι Σύλλογοι έδειξαν τι μπορούν να πετύχουν οι άνθρωποι σε μια ισχυρή, θετική κοινότητα που είναι έτοιμη να αναλάβει την κοινωνική της ευθύνη.

Αυτό είναι το πνεύμα των Συλλόγων της Κέας – Τζιάς 👍 

Σε μια εποχή χωρίς ζωντανές εκδηλώσεις και με καθημερινές αβεβαιότητες, η δράση του Συλλόγου Φιλων Κέας κατά τη διάρκεια των παρατεταμένων Lockdowns κατάφερε:
• Να συνεχίσει την παράδοση της στήριξης προς στο «Χαμόγελο του παιδιού».
• Να μεριμνήσει για την έκδοση του βιβλίου «Οι Καθοικίες και οι Καθέντρες της Τζιάς», με πρωτοβουλία του Συλλόγου και του τέως Προέδρου Χρίστου Δίπλα, με εκτέλεση-επιμέλεια του Καθηγητή του ΕΜΠ Κώστα Καραδήμα με τη δωρεά του κ.Θανάση Μαρτίνου, μέσω της ΜΚΟ ΑΙΓΑΙΑΣ, και συντονιστή την Δήμαρχο μας κα. Ρένα Βελισσαροπούλου.
• Να εξασφαλίσει την χορηγία του βιβλίου «Το θέατρο της Αρχαίας Καρθαίας στην Κέα» μέσω του προέδρου Σταύρου Μπένου του Σωματείου «Διάζωμα».
Η παράδοση των βιβλίων θα γίνει στα Μέλη μας που είναι ταμιακά ενήμερα, την περίοδο του Πάσχα, (εφόσον γίνει άρση των περιοριστικών μέτρων, θα υπάρξει νεα ενημέρωση).

Με τα χαρακτηριστικά, τις ιστορίες και τις αναφορές του ο Σύλλογος μας θα είναι κοντά σας για να συνεχίζει να δίνει φως, χαρά και αισιοδοξία και το 2021.

Αγαπητοί φίλοι από τον κόσμο του Συλλόγου Φίλων Κέας και πιστοί αναγνώστες των αναρτήσεων μας:
Μείνετε συντονισμένοι για τα νέα του Συλλόγου μας.
🙏 Μείνετε υγιείς, φροντίστε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας.
Κρατήστε το πνεύμα σας ζωντανό!
🟢 Ενθουσιασμός, θάρρος, αποφασιστικότητα, πάθος και υπευθυνότητα: με αυτά τα χαρακτηριστικά που είναι τόσο τυπικά των Μελών των Συλλόγων,
🔶Έτσι θα συνεχίσουμε να αντέχουμε αυτή τη δοκιμασία με ιπτάμενα χρώματα…🙏🤞👍👏🙌

Το Διοικητικό Συμβούλιο,

  • Βύρων Ε. Ρηγινός, Πρόεδρος
  • Μαίρη Ανδ. Παούρη, Αντιπρόεδρος
  • Μάριος Καμχής, Γενικός Γραμματέας
  • Μαίρη-Ανν Βελλή, Ταμίας,
  • Μέλη: Λίζα Μορφωνιού, Έφη Φούνκ, Γιάννα Τσικαλάκη,
  • Αναπληρωματικό Μέλος: Χάρη Φιλίππου

Δημοσιεύτηκε από τον Byron E. Riginos

https:/'/www.facebook.com/riginos https://twitter.com/briginos http://www.flickr.com/byron.riginos https://www.instagram.com/byronr/ https://byronriginos.com/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: