Η 1η Εκδήλωση Παρουσίασης Δύο Βιβλίων του ΣΦΚ, 24 Ιουλίου 2021,

Κέα, 05/07/2021 & Ενημέρωση της 19/07/21. Η 1η θερινή Εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων Κέας [www.sfkeas.gr ] σε συνεργασία με τον Δήμο Κέας και τη Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου, μετά από καθυστέρηση λόγω της πανδημίας #COVID-19, θα πραγματοποιηθεί την Σάββατο 24/7/2021 & ώρα προσέλευσης από 20:30 με έναρξη στις 21:00 ακριβώς, για την παρουσίαση δύο βιβλίων στο Κηποθέατρο του Αγροτικού – Λαογραφικού Μουσείου Κέας.

Το πρώτο βιβλίο με τίτλο Οι Καθοικιές και οι Καθέντρες της Τζιάς , που αποτελεί συνέχεια της εκδήλωσης του Φεβρουαρίου 2017 (https://destinationkea.com/ekdilosi-kathikies-ke-kathentres-sti-tzia/), για το οποίο θα απευθύνει χαιρετισμό η Δήμαρχος Κέας Ρένα Βελισσαροπούλου και θα προλογίσει ο πρώην Πρόεδρος του ΣΦΚ Χρίστος Δίπλας, ενώ θα παρουσιάσουν οι Ράνια Κλουτσινιώτη [*]και ο Καθηγητής Κώστας Καραδήμας. Θα διατεθεί ατελώς κατά προτεραιότητα στα Ταμειακώς Ενήμερα Μέλη του www.SFKeas.gr, αποτελει μια ευγενική χορηγία του Ιδρυτή της ΑΜΚΕ ΑΙΓΑΙΑΣ Θανάση Μαρτίνου, επίτιμου Μέλους του ΣΦΚ, τον οποίο ευχαριστούμε θερμότατα. για την συνεχή στήριξη και ευαισθησία του στα θέματα του νησιού μας.

Η δουλειά των φοιτητών του ΕΜΠ αποτυπωμένη σε βιβλίο με την επιμέλεια του Καθηγητή Αρχιτεκτονικής Κώστα Καραδήμα και την ευγενική χορηγία του Επίτημου Μέλους του ΣΦΚ, Θανάση Ι. Μαρτίνου. Μια σύμπραξη μεταξύ των: ΕΜΠ – Δήμου Κέας – Συλλόγου Φίλων Κέας

[*] Δείτε το ενδιαφέρον περίγραμμα σημειώματος / κριτική της Ράνιας Κλουτσινιώτη με κλικ στον σύνδεσμο :

Με την χορηγία της ΑΙΓΑΙΑΣ ΑΜΚΕ Πολιτισμού & Κοινοφελούς Έργου [Θ. Μαρτίνος]
Ο πλήρης τίτλος του βιβλίου

Το δεύτερο βιβλίο με τίτλο Το θέατρο της αρχαίας Καρθαίας στην Κέα, Δεν θα παρουσιάσουν οι συγγραφείς αλλά ο Γενικός Γραμματέας του ΣΦΚ, Μάριος Καμχής. Επίσης θα διατεθεί ατελώς κατά προτεραιότητα στα Ταμειακώς Ενήμερα Μέλη του www.SFKeas.gr, είναι μια ευγενική χορηγία του Προέδρου του Σωματείου www.diazoma.gr Σταύρου Μπένου τον οποίο ευχαριστούμε θερμά και αναμένουμε την παρουσία του.

Η 2η παρουσίαση βιβλίων αφορά την εργασία των:
Αρχαιολόγων Ε. Σημαντώνη-Μπουρνιά & Τάνιας Πανάγου
της Αρχιτέκτονος-Μηχανικού Δημ. Μαυρκορδάτου
Μία έκδοση του Σωματείου ΔΙΑΖΩΜΑ [www.diazoma.gr]

Προσοχή: λόγω των περιορισμένων θέσεων του Κηποθεάτρου ακολουθώντας τα πρωτόκολλα του #COVID19 απαιτείται η προεγγραφή σας με αποστολή είτε εμαιλ στο info@sfkeas.gr είτε με SMS στην Αντιπρόεδρο Μαίρη Α. Παούρη στο κινητό 6944 348423, αναφέροντας Ονοματεπώνυμο, αν είστε Μέλος του ΣΦΚ ή ΟΧΙ (*), και το σύνολο των ατόμων που θα σας συνοδεύουν [με τα ονοματεπώνυμα τους]. Θα δωθεί προτεραιότητα στα Ταμειακώς Ενήμερα Μέλη.

Σε περίπτωση που δεν έχετε τακτοποιήσει την/τις συνδρομές σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την Ταμία Μαίρη-Άνν Βελλή στο e-mail ma_nov@yahoo.com Έτσι θα μπορέσετε να παραλάβετε τα δυο βιβλία ατελώς.

Σε περίπτωση του ΟΧΙ (*) και εφόσον θέλετε να γίνετε Μέλος παρακαλούμε όπως πλοηγηθείτε εδώ:

https://sfkeas.gr/about/become-a-member/Αιτηση Εγγραφής νέου Μέλους

Δημοσιεύτηκε από τον Byron E. Riginos

https:/'/www.facebook.com/riginos https://twitter.com/briginos http://www.flickr.com/byron.riginos https://www.instagram.com/byronr/ https://byronriginos.com/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: