ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ [Εκλογική] ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2022 ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΚΕΑΣ #ΣΦΚ

Κηφισιά, 25/10/2022. Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου Φίλων Κέας σε Τακτική Γενική Συνέλευση με αρχαιρεσίες την 2α Νοεμβρίου 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17.00 μ.μ. στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Φιλοθέης—Ψυχικου που βρίσκετε στην 1η Πλατεία βλ. Google Map:

Blue Bell Post Office
21 0674 7109
https://maps.app.goo.gl/X9DVtLY3JHd7q21D7?g_st

Παρέχεται ελεύθερο PARKING, στη περιοχή της 1ης Πλατείας.

Η Είσοδος του Κέντρου.

Σημειώστε ότι: λόγω της Πανδημίας του COVID-19 δεν πραγματοποιήθηκαν οι Γενικές Συνελεύσεις 2021 & 2022 [που γίνεται τώρα με σχετική καθυστέρηση]. Συνεπώς η παρουσία των Μελών μας κρίνεται ως απαραίτητη.

Εκτός αυτού φέτος Σύλλογος μας γιορτάζει 15 χρόνια συνεχούς παρουσίας και προσφοράς στα Μέλη του και προς το νησί! Για τον λόγο αυτό μετά το πέρας της Γ.Σ. θα ακολουθήσει «Γλέντι» μετά φαγητού, ποτών και Μουσική, στον ιδιαίτερο χώρο μας.

Das Beste 👌✅😃 Ελπίζουμε να έχουμε τόσο κόσμο και ανεξάντλητο κέφι

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα Γενικής Συνέλευσης.
 2. Ετήσια Έκθεση Πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου για το έτος 2020-21.
 3. Οικονομικός Απολογισμός για το οικονομικό έτος 2020-21 και Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.
 4. Έγκριση Έκθεσης Πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου, Οικονομικού Απολογισμού 2020-21 και της Έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής.
 5. Απαλλαγή των  μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής από κάθε ευθύνη για τα έτη 2020-21.
 6. Πρόγραμμα Δράσης και Προϋπολογισμός για το έτος 2022.
 7. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.
 8. Διάφορες ανακοινώσεις και συζητήσεις με τα Μελη (ενδεικτικά) : Δωρεά στο ΠΠΙ Κέας, Ημερίδα για τα Νερά της Κέας, Θέμα σχετικά με τις ανακοινωθείσες Αφαλατώσεις [περιοχές Οτζιά και Λυγιά Κούνδουρου].

Δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση έχουν τα ταμειακώς εν τάξει μέλη του Συλλόγου μέχρι και του οικονομικού έτους 2021.

Κάθε μέλος με απλή έγγραφη εξουσιοδότηση , με βεβαιωμένο το γνήσιο της υπογραφής του [μέσω της εφαρμογής gov.gr ή με το παραδοσιακό ΚΕΠ], μπορεί να εξουσιοδοτήσει άλλο μέλος να το εκπροσωπήσει στην Γενική Συνέλευση και να ψηφίσει για λογαριασμό του. Κάθε μέλος έχει το δικαίωμα εκπροσώπησης μόνον ενός άλλου μέλους.

Προσοχή!: Λόγω της κατάστασης με τον Κορονοϊό COVID-19, το Δ.Σ. επέλεξε την διεξαγωγή της Γ.Σ. 2022 σε Μερικώς ιδιωτικό Χώρο. Επι πλέον μέριμνα θα υπάρξει για τον καθαρισμό και απολύμανση του χώρου, λίγες ώρες πριν την έλευση των Μελών μας. Η χρήση μάσκας συνιστάται.

Σε περίπτωση που Μέλη μας για οποιοδήποτε λόγο ΔΕΝ θα παραστούν αυτοπροσώπως, παρακαλούνται όπως εξουσιοδοτήσουν άλλο Μέλος που θα παραστεί. Εάν δεν γνωρίζετε Μέλος που θα παρίσταται παρακαλείσθε όπως:

 • Επικοινωνήσετε εγκαίρως τηλεφωνικά με την Αντιπρόεδρο Μαίρη Παούρη τηλ. 694 4348423 &  210 620 5348 ή/και με τον Γενικό Γραμματέα, mailto:marioscamhis@gmail.com Τηλ. 697 2199212 & 21 0363 2424, προκειμένου να λάβετε όνομα Μέλους για εξουσιοδότηση.
 • Εναλλακτικά μπορείτε να συμπληρώσετε την εξουσιοδότηση σας χωρίς όνομα, το οποίο θα επιλεχθεί από το Προεδρείο που θα εκλεγεί για την διεξαγωγή της Γ.Σ., με βάση τους παρόντες κατά αλφαβητική σειρά.

Λόγω της Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης και τις ιδιαιτερότητες της εποχής, ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΟΠΩΣ:

 • ΚΑΤΑΒΑΛΕΤΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ ΣΤΗ Γ.Σ.
 • ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ .

Εάν δεν υπάρξει απαρτία, θα δοθεί από το Προεδρείο της Γ.Σ. παράταση μίας ώρας και η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημερομηνία, στον ίδιο χώρο στις 18.00 μ.μ.

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα The για μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ή της Εξελεγκτικής Επιτροπής πρέπει να υποβάλουν σχετική αίτηση στο Διοικητικό Συμβούλιο (στον Γενικό Γραμματέα, mailto:marioscamhis@gmail.com Τηλ. 697 2199212 & 21 0363 2424) μέχρι την 30/10/2022 [βλ. Σχετικά Έγγραφα:

Η παρουσία των Μελών μας σε αυτή την ‘Εκλογική Γ.Σ. είναι απαραίτητη!

Με εκτίμηση,

Για τον Σύλλογο Φίλων Κέας,

 

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 Βύρων Ε. Ρηγινός                                                Μάριος Καμχής

Δημοσιεύτηκε από τον Byron E. Riginos

https:/'/www.facebook.com/riginos https://twitter.com/briginos http://www.flickr.com/byron.riginos https://www.instagram.com/byronr/ https://byronriginos.com/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: