Περί της Γενικής Συνέλευσης του ΣΦΚ: πού και πότε;

Επιτέλους, μετά από πολυήμερες επαφές με τον Δήμο Φιλοθέης—Ψυχικού, κλείδωσε σήμερα το Πολιτιστικό Κέντρο του Δημου επί της πρώτης πλατείας, γνωστό και ως « Blue Bell ». Πότε: την Τετάρτη 2/11/2022 και ώρα 17:30 ακριβώς 🙏👌

Το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου όπου θα φιλοξενηθεί η Γ.Σ. 2022 του ΣΦΚ. Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του για την ευγενική παραχώρηση 🙏👌👋

1/ Μήνυμα του Προέδρου Βύρωνα Ε. Ρηγινού
#ΣΦΚ
Κηφισιά, 25/10/2022

Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες της Κέας, Μέλη του Συλλόγου μας που φέτος γιορτάζει τα 15 χρόνια συνεχούς προσφοράς προς εσάς τα Μέλη του και προς το νησί «ΜΑΣ».

Σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου έχει συγκληθεί η Γενική Συνέλευση στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δημου Ψυχικού επί της πρώτης πλατείας, γνωστό και ως « Blue Bell ». Πότε: την Τετάρτη 2/11/2022 και ώρα 17:30 ακριβώς 🙏👌

Ο Σύλλογος μας βρίσκεται σήμερα σε ένα σταυροδρόμι Επανεκκίνησης, που λόγω της πανδημίας του COVID-19 δεν μας επέτρεψε να υλοποιήσουμε αρκετές από τις δράσεις που θέλαμε.
Συνεπώς Πρέπει τα Μέλη του, με μια ευρεία πλειοψηφία να αποφασίσουν ποιες θα είναι οι προτεραιότητες του Συλλόγου για τα επόμενα 2 τουλάχιστον χρόνια, ποιοι θα αναλάβουν να υλοποιήσουν αυτές τις προτεραιότητες, ποιες θα είναι οι σχέσεις μας τους άλλους Συλλόγους του νησιού και με τη Δημοτική Αρχή.

Θα πρέπει να συζητήσουμε, αν θα επικεντρωθούμε σε δράσεις που έχουν άμεση σχέση με τα του νησιού, όπως για παράδειγμα: η ημερίδα για τα νερά, τις υποδομές, την στήριξη του Πολυδύναμου Περιφερειακού Κέντρου Υγείας [διαβάστε με click εδώ https://sfkeas.files.wordpress.com/2022/10/22-10-13-ceb5cf85cf87ceb1cf81ceb9cf83cf84ceaecf81ceb9ceb1_ceb5cf80ceb9cf83cf84cebfcebbceae_cf80cf80ceb9cebaceadceb1cf82_cf80cf81cebfcf82_cf83cf86ceba.pdf την ευχαριστήρια επιστολή], εκδόσεις βιβλίων όπως η Η Κόκκα ή/και σε δράσεις κυρίως εσωτερικές του Συλλόγου, όπως περίπατοι, συνεστιάσεις, μουσικές εκδηλώσεις, καλλιτεχνικές εκθέσεις, κ.λπ.

Θα πρέπει επίσης να εκλέξουμε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα υλοποιήσει τις αποφάσεις σας. Είναι λοιπόν σημαντικό να έχουμε όσες περισσότερες γίνεται υποψηφιότητες [7 σύμβουλοι + 7 αναπληρωματικά Μέλη] από φίλους και φίλες που έχουν τη διάθεση να προσφέρουν για το καλό της Τζιας που αγαπάμε και θέλουμε να μείνει σε υψηλό επίπεδο σε όλους τους τομείς.
Θα ήθελα τέλος να σημειώσω ότι για προσωπικούς λόγους [όπως τρεις φορές εκλέχθηκα σαν Πρόεδρος, αλλά και για λόγους υγείας] δεν θα μπορέσω πλέον να υπηρετήσω τον Σύλλογο από τη θέση του Προέδρου. Θα βάλω όμως υποψηφιότητα για απλό μέλος του Δ.Σ. ώστε να υπάρχει μια συνέχεια με την προηγουμένη διοίκηση.

Θα σας παρακαλούσα λοιπόν να είστε όλοι παρόντες στη Γενική Συνέλευση. Αν δεν μπορείτε τότε να δώσετε την εξουσιοδότηση σας σε έναν φίλο ή μία φίλη που σίγουρα θα παρευρεθεί.
Κατεβάστε την από εδώ: Εξουσιοδότηση ψηφοφορίας σε άλλο Μέλος:

ΠΡΟΣΟΧΗ: Διακυβεύεται το μέλλον του Συλλόγου Φίλων της Κέας.

Σας ευχαριστώ,

ο Προέδρος

Βύρων Ε. Ρηγινός

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ή της Εξελεγκτικής Επιτροπής πρέπει να υποβάλουν σχετική αίτηση στο Διοικητικό Συμβούλιο [στον Γενικό Γραμματέα, mailto:marioscamhis@gmail.com Τηλ. 697 2199212 & 21 0363 2424 μέχρι την 28/10/2022 [βλ. επισυναπτόμενες αιτήσεις]:

https://sfkeas.files.wordpress.com/2022/10/2022-10-02-ypopshfiothta_melon-ds.docx

2022-11-02-YPOPSIFIOTHTA-MELOYS-EXELENGTIKI


Η παρουσία των Μελών μας σε αυτή την ‘Εκλογική Γ.Σ. είναι απαραίτητη!


Περισσότερα με αναλυτική παρουσίαση κάντε κλικ εδώ : Περισσότερα για την Γ.Σ. & την Ημερήσια Διάταξη

Με εκτίμηση,
Για τον Σύλλογο Φίλων Κέας,

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Βύρων Ε. Ρηγινός Μάριος Καμχής

Δημοσιεύτηκε από τον Byron E. Riginos

https:/'/www.facebook.com/riginos https://twitter.com/briginos http://www.flickr.com/byron.riginos https://www.instagram.com/byronr/ https://byronriginos.com/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: