Αίτηση Εγγραφής Μέλους

Σε περίπτωση ενδιαφέροντος εγγραφής νέου Μέλους, παρακαλούμε όπως “κατεβάσετε” την σχετική Αίτηση Εγγραφής με κλικ εδώ: 

 Συμπληρώστε την και στείλτε με e-mail στο: info@sfkeas.gr.  Εναλλακτικά μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα που ακολουθεί και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Για την ενημέρωση σας παραθέτουμε απόσπασμα των άρθρων του Καταστατικού σχετικά με τα Μέλη:

Άρθρο 

ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Τα μέλη του Συλλόγου διακρίνονται σε Τακτικά  και Επίτιμα. Σε κάθε περίπτωση μέλη του Συλλόγου μπορούν να είναι φυσικά πρόσωπα τα οποία έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, καθώς και νομικά πρόσωπα.
 
1. Η ιδιότητα του Τακτικού μέλους αποκτάται μετά από σχετική αίτηση του ενδιαφερόμενου και μετά από την καταβολή του δικαιώματος εγγραφής και συνδρομής του τρέχοντος έτους, με απόφαση κατά την πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου μετά την υποβολή της. Σε περίπτωση άρνησης του Διοικητικού Συμβουλίου ή απόρριψης της αίτησης, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να προσφύγει στη Γενική Συνέλευση που αποφασίζει για την εγγραφή.
 
2. Τα Επίτιμα μέλη του Συλλόγου ανακηρύσσονται μετά από αιτιολογημένη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και με σχετική ενημέρωση της αμέσως επόμενης Γενικής Συνέλευσης, σε αναγνώριση της  συμβολής τους για την επίτευξη των σκοπών του Συλλόγου. Τα Επίτιμα μέλη του Συλλόγου δεν έχουν το δικαίωμα ψήφου στις Γενικές Συνελεύσεις, ή εκλογής τους, ή την υποχρέωση πληρωμής συνδρομής, αλλά έχουν το δικαίωμα να παρευρίσκονται και να εκφέρουν τη γνώμη τους σε συνεδρίες της Γενικής Συνέλευσης και του Διοικητικού Συμβουλίου, ως το άρθρο 7 παρ. 4.
 

3. Τα Επίτιμα μέλη γράφονται σε ειδικό βιβλίο.

Άρθρο 

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ  ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ

1. Κάθε ταμειακώς εν τάξει μέλος του Συλλόγου έχει δικαίωμα να συμμετέχει στις Γενικές Συνελεύσεις, να παίρνει μέρος στις συζητήσεις, ψηφοφορίες, να εκλέγει και να εκλέγεται και γενικότερα να συμμετέχει σε οποιεσδήποτε δραστηριότητες αυτού.

2. Τα μέλη υποχρεούνται να καταβάλλουν το δικαίωμα εγγραφής και την τακτική ετήσια συνδρομή.

3. Τα μέλη  υποχρεούνται να έχουν συμμετοχή στην πραγμάτωση των σκοπών του Συλλόγου και να συμμορφώνονται με τις διατάξεις του παρόντος καταστατικού και με τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και της Γενικής Συνέλευσης αλλά και να μην προβαίνουν σε οποιαδήποτε πράξη, η οποία είναι αντίθετη με τους σκοπούς και τα συμφέροντα του Συλλόγου.

4. Τα μέλη μπορούν, μετά από συνεννόηση με το Δ.Σ., να παρευρίσκονται  στις συνεδριάσεις του  Διοικητικού Συμβουλίου χωρίς δικαίωμα ψήφου.

5. Ταμειακώς εν τάξει  είναι το μέλος που έχει καταβάλει την ετήσια συνδρομή του αμέσως προηγουμένου οικονομικού έτους της Γενικής Συνέλευσης, τακτικής ή έκτακτης. 

Άρθρο 8°

ΑΠΩΛΕΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ

1. Παύουν να είναι μέλη του Συλλόγου και διαγράφονται από το μητρώο αυτού οι εγγράφως παραιτούμενοι.

2. Αποβάλλονται από το Σύλλογο με αιτιολογημένη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου όσα μέλη δεν τηρούν ή παραβιάζουν οποιαδήποτε από τις προβλεπόμενες από το Καταστατικό υποχρεώσεις τους, ή οποιοδήποτε όρο και άρθρο του παρόντος Καταστατικού ή προβαίνουν σε ενέργειες αντίθετες με τους σκοπούς του Συλλόγου. Ο/η αποβαλλόμενος δικαιούται να προσφύγει στη Γενική Συνέλευση των μελών, η οποία και αποφασίζει με μυστική ψηφοφορία για την οριστική διαγραφή του.

3. Διαγράφονται  από το μητρώο του Συλλόγου, με απόφαση του Δ.Σ., μετά από σχετική εισήγηση του Ταμία, μέλη που καθυστερούν τις ετήσιες συνδρομές τριών ετών παρά την  έγγραφη ειδοποίησή τους τουλάχιστον δύο φορές, με απόσταση ενός μηνός,  για την εξόφληση των οφειλών τους.

4. Τα αποβαλλόμενα ή οικειοθελώς αποχωρούντα μέλη δεν έχουν οποιαδήποτε αξίωση ή απαίτηση έναντι του Συλλόγου για οποιοδήποτε ποσό ή δικαίωμα σε οποιοδήποτε περιουσιακό στοιχείο του Συλλόγου.

5. Το διαγραφέν μέλος ευθύνεται για κάθε υποχρέωση που ανέλαβε έναντι του Συλλόγου κατά το χρόνο που υπήρξε μέλος του.

6. Συνδρομές ή και εγγραφές, οι οποίες έχουν ήδη καταβληθεί, δεν επιστρέφονται.

4 σκέψεις σχετικά με το “Αίτηση Εγγραφής Μέλους

  1. Χαίρετε θα ήθελα να γίνω μέλος για Ν ενημερωνομαι για θέματα που αφορούν οικόπεδα στο νησί μια και έχουμε οικόπεδα στο Φάρο και Χαβουνα.

    1. Σε περίπτωση ενδιαφέροντος εγγραφής νέου Μέλους, παρακαλούμε όπως “κατεβάσετε” την σχετική Αίτηση Εγγραφής με κλικ εδώ:

      2020-31-august-new_member_application.ver_.2Download
      Συμπληρώστε την και στείλτε με e-mail στο: info@sfkeas.gr. Εναλλακτικά μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα που ακολουθεί και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: